Companii

Nusco va construi o clădire de birouri de 17 milioane de euro

Nusco va construi o clădire de birouri de 17 milioane de euro

Michele Nusco, CEO şi unul dintre acţionarii grupului italian Nusco. Foto Silviu Matei

Autor: Andreea Neferu, Anelis Baciu

05.10.2012, 00:07 2675

Michele Nusco, CEO şi unul dintre acţionarii grupului italian Nusco, cu afaceri în imobiliare şi industria uşilor şi ferestrelor, spune că la finalul acestui an va începe construcţia unei noi clădiri de birouri, situată în imediata apropiere a turnului de 19 etaje Nusco Tower din zona Aurel Vlaicu.

"Estimăm că spre sfârşitul anului vom începe lucrările şi deja suntem în discuţii cu două firme de construcţii. În 18 luni de la începerea construcţiei imobilul va fi gata", spune Nusco.

Noul proiect al familiei Nusco va avea circa 18.000 de metri pătraţi, din care 12.000 de metri pătraţi vor fi spaţii de birouri, iar alţi 6.000 de metri pătraţi vor fi parcări. Investiţia totală în acest proiect se ridică la circa 17 milioane de euro, iar Michele Nusco afirmă că pentru 10 milioane de euro a obţinut finanţare de la două bănci, una românească şi una italiană, în timp ce restul de bani sunt contribuţie proprie a grupului.

El precizează că a început deja discuţii şi cu potenţiali chiriaşi şi că inclusiv companii care au spaţii închiriate în Nusco Tower sunt interesate să se extindă în noul proiect de birouri.

Citiţi articolul integeral pe www.zcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO