Companii

O absolventă de Ştiinţe Politice în vârstă de 26 de ani speră la afaceri de 30.000 lei din scrisori şi globuri scrise caligrafic

O absolventă de Ştiinţe Politice în vârstă de 26 de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.12.2018, 08:30 1519

Ioana Ivan, o tânără de 26 de ani, absolventă de Ştiinţe Politice, speră să câştige circa 30.000 de lei în 2019 dintr-un business care constă în scrierea caligrafică a diferitor tipuri de mesaje.

„Totul a început de la un proiect realizat de o echipă de caligrafie. Aveau nevoie urgentă de voluntari, iar eu am trimis o mostră de scris şi am fost acceptată în echipa lor. În ianuarie 2018, am decis să-mi deschid propria pagină - Cerneală pe hârtie. Investiţia a venit pe parcurs, iniţial am investit în hârtie, cerneală, instrumente de scris şi, mai apoi, în promovarea paginii. În total, aproximativ 5.000 de lei”, povesteşte Ioana Ivan.

Pentru un tablou caligrafic, preţurile pornesc de la 70 de lei şi ajung la 120 de lei, în funcţie de dimensiune. O scrisoare în plic costă 60 de lei, iar pentru sezonul sărbătorilor Ioana Ivan a început să creeze globuri cu mesaje, cu un preţ de 35 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO