UN START-UP PE ZI

O asociaţie pentru protecţia mediului: „Am creat un magazin online cu produse alternative la cele din plastic“

Secțiune susținută de Medlife Logo

5 feb 2018 Autor: Simona Tatu

Asociaţia ALTERNATIVE, înfiinţată în anul 2013 de Ioana Tănase şi Mihai Pop, a deschis anul trecut un magazin online unde comercializează produse alternative celor de plastic, cum ar fi sacoşe din bumbac, periuţe de dinţi din bambus sau săculeţi pentru produse vrac. Pe lângă magazinul online, asociaţia mai are un stand cu produse într-o cafenea din Oradea.

„Am deschis secţiunea de shop la începutul anului trecut şi ne aflăm într-o continuă dezvoltare, pentru că periodic introducem produse noi. Produsele textile, cele care înlocuiesc pungile şi plasele, sunt create de noi, dar avem şi produse de la alte com­pa­nii din România şi străi­nă­tate“, a spus Ioana Tănase, co-fondator al asocia­ţiei Alternative.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.02.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
UN START-UP PE ZI
, ALTERNATIVE
, protectia mediului
, antreprenori
, plastic
, Ioana Tănase
, Mihai Pop
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide