Companii

O companie din Bacău merge spre afaceri de 35 milioane de euro din construcţia de proiecte pentru Kaufland, Lidl şi CTP: „Căutăm colegi“

O companie din Bacău merge spre afaceri de 35 milioane...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.09.2018, 00:05 2373

♦ Pe lângă serviciile de construcţie, SSAB AG are şi o divizie de producţie de structuri metalice în Bacău, având o capacitate de 1.000 de tone de confecţii metalice pe lună l Compania are 150 de angajaţi.

Compania din construcţii SSAB AG din Bacău, care a ridicat hipermarketuri pentru Kau­fland şi hale de producţie pentru CTP, şi-a propus să termine anul 2018 cu un rezultat de 35 de milioane de euro, după ce anul trecut a realizat afaceri mai mult decât duble faţă de 2016, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. În 2017, SSAB AG a avut afaceri de 106 milioane de lei (circa 23 mil. euro).

„Cererea pentru produsele noastre a condus la această dezvoltare. Proiectele în sine sunt principalul motiv al expansiunii companiei. La aceasta se mai adaugă timpul scurt de livrare a structurilor metalice, folosirea materialelor certificate, creşterea continuă a capacităţii de producţie şi achiziţionarea continuă de noi utilaje“, spune Mihai Şlic, administratorul SSAB AG (Antrepriză Generală) din Bacău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO