O companie fondată de doi greci face 24 mil. euro din vânzarea de materiale promoţionale către Coca-Cola sau Heineken

12 sep 2018 Autor: Cristina Rosca

Compania Promidea, fondată în 2006 la Bucureşti de doi antreprenori greci, face 24 de milioane de euro afaceri doar pe piaţa din România din vânzarea de materiale promoţionale către giganţi precum Coca-Cola HBC, Heineken sau Avon.

Compania nu are producţie proprie, ci lucrează cu peste 1.500 de fabrici din lume, după cum spun fondatorii. De altfel, businessul Promidea este activ pe mai multe pieţe din lume, afacerile totale depăşind 60 mil. euro anul trecut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2018

 
Cuvinte cheie:
materiale promotionale
, Promidea
, Coca-Cola
, Heineken
, vanzare
, servicii
, business
, multinationale
, Kapatos şi Christiana Panera
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide