Companii

O companie germană investeşte 10 milioane de euro la Dej

O companie germană investeşte 10 milioane de euro la Dej

Autor: Laurentiu Cotu

02.04.2015, 00:05 526
Compania germană Sauter GmbH, cu sucursale în Wehingen şi Aldingen şi aproximativ 250 de angajaţi, a demarat o investiţie de peste 10 mil. euro pentru construirea unei unităţi de producţie a pieselor frezate în parcul industrial Arc Parc, din Dej.
 
Sauter va dezvolta la Dej o unitate de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi, unde vor fi angajaţi 60 de oameni. Pentru administrarea fabricii din Dej, germanii au înfiinţat compania Sauter Turning Process, care îşi va începe activitatea din această lună.
 
„Am analizat mai multe zone din România şi ne-am decis pentru parcul industrial din Dej“, au declarat reprezentanţii companiei Sauter GmbH.
 
Sauter a fost interesată de mai multe zone din ţară precum Cluj, Ploieşti, Braşov, Sibiu, Bacău, Timişoara sau chiar în apropierea Bucureştiului, însă compania s-a decis asupra parcului industrial din Dej, datorită „ofertei primite“. Germanii vor produce la Dej, în principal, piese frezate pentru industria auto.
 
Sauter este o afacere de familie, înfiinţată în anul 1942 în Germania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO