O fabrică de mobilier din lemn masiv din judeţul Mureş a ajuns la vânzări de 1 mil. euro cu 80% din business la export

12 mar 2018 Autor: Roana Rotaru

Fortis Co. produce mobilier pentru dormitoare, sufragerii, mobiler pentru  copii, de circa 50.000-60.000 de euro pe lună

Compania Fortis Co., cu sediul în Breaza, judeţul Mureş, deţinută de antreprenorul român Radu Pescar, a produs şi vândut anul trecut mobilă de circa 1 mil. euro, cu circa 30% mai mult faţă de anul precedent, potrivit reprezentanţilor companiei.

Fortis Co. produce mobilier pentru dormitoare, sufragerii, mobiler pentru  copii, de circa 50.000-60.000 de euro pe lună, echivalentul a patru tiruri cu mobilă. Anul acesta mangementul companiei estimează o producţie de 60.000-80.000 de euro pe lună.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.03.2018

 
Cuvinte cheie:
mures
, vanzari
, export
, fabrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide