O familie de antreprenori din Baia Mare face 9,7 mil. lei cu o brutărie şi un lanţ de magazine de proximitate

7 mar 2018 Autor: Simona Tatu

Iuliana şi Gelu Pop, doi antreprenori din Baia Mare, au pus în urmă cu 22 de ani bazele Brutăriei Andana Pan în satul Recea de lângă oraşul Baia Mare. În prezent, businessul de familie numără o brutărie şi 11 magazine de proximitate care au avut afaceri de 9,7 milioane de lei (aproximatix 2,1 milioane de euro) anul trecut.

„Businessul a fost înfiinţat de părinţii mei şi o altă familie în 1996, iar după puţin timp cealaltă familie a ieşit din afacere şi am rămas doar noi. Brutăria a fost deschisă în satul Recea, iar în anul 2006 a fost mutată în Baia Mare, unde funcţionează şi astăzi“, a spus Adrian Dan Pop, administratorul com­paniei AAD Mara Consulting SRL, firmă care gestionează comercializarea pro­duselor. Businessul Andana Pan este admi­nistrat de două companii, firma AAD Mara Consulting SRL se ocupă de partea de comerţ şi firma Andana Pan SRL de partea de producţie

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.03.2018

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, Baia Mare
, brutărie
, magazine de proximitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide