Companii

O familie de antreprenori din Bucureşti face un milion de lei cu o pizzerie. „În următorii doi ani avem în plan să deschidem câte două locaţii în fiecare sector din Bucureşti.“

Din cauză că spaţiul pizzeriei este destul de restrâns, comenzile online reprezintă doar 20% din business

Din cauză că spaţiul pizzeriei este destul de restrâns, comenzile online reprezintă doar 20% din business

Autor: Simona Tatu

02.03.2018, 20:30 6529

Oana şi Julian Mănescu, doi antrepre­nori din Bucureşti, au deschis acum trei ani o pizzerie în zona Tineretului din Capitală, în urma unei investiţii de 35.000 de euro. Locaţia pizzeriei Volare este un concept specific italian şi are doar opt mese.

„În anul 2015 am deschis pizzeria Volare cu o investiţie iniţială de 35.000 de euro, însă activitatea în domeniul gas­tronomic am început-o în 2006“, a spus Julian Mănescu, fondatorul piz­zeriei Volare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO