Companii

O investiţie de 100.000 de euro într-o sală de fitness se recuperează în cel mult doi ani

Autor: Ştefan Stan

01.10.2014, 00:06 1047
România este o piaţă în creştere pentru industria de fitness, cu cerere din ce în ce mai mare şi clienţi mai pregătiţi, însă în continuare costurile pentru echiparea unei săli de fitness sunt ridicate, a declarat la ZF Live Marius Filip, director Fitlife Bucureşti.
 
„Pentru a dota o sală de fitness, depinde foarte mult de suprafaţă, de bugetul celor care o construiesc, de piaţa căreia i se adresează. Pentru o sală de suprafaţă medie este nevoie de o investiţie de la 100.000 de euro în sus. Dacă politica celor care se ocupă de sală este corespunzătoare, bugetul se poate recupera în maximum doi ani.  Este nevoie de instructori care să fie învăţaţi, să meargă la cursuri, să vadă noile tendinţe din piaţă“, a spus Marius Filip. 
 
Sălile mai scumpe lucrează în general cu producători de tradiţie, susţine Filip. Pe lângă investiţia iniţială în echipamente, pentru a avea succes, o sală de fitness trebuie promovată constant şi trebuie investit în oameni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO