Companii

O nouă investiţie: Kaufland pregăteşte un nou proiect logistic în judeţul Ialomiţa, la circa 30 de kilometri de Bucureşti. Compania are deja două depozite şi a anunţat un al treilea în zona Moldovei

Noul depozit logistic al Kaufland este ridicat, lucrările desfăşurându-se în continuare pentru finalizarea proiectului.

Noul depozit logistic al Kaufland este ridicat, lucrările desfăşurându-se în continuare pentru finalizarea proiectului.

Autor: Cristina Roşca

07.01.2022, 12:00 4419

Grupul german Kaufland, ce deţine local o reţea de circa 150 de hipermarketuri, ridică un nou proiect logistic în localitatea Sineşti, din judeţul Ialomiţa, aflaţă la circa 30 de kilometri de Bucureşti, spun sursele ZF. Până la închiderea edi­ţiei, reprezentanţii Kaufland nu au răspuns solicitării ZF în ceea ce priveşte aceste proiect, iar oficialii primăriei din lo­calitate nu au putut fi contactaţi în pofida repetatelor apeluri telefonice.

Noul depozit logistic al Kaufland este ridicat, lucrările des­fă­şurându-se în continuare pentru finalizarea proiectului.

Investiţiile într-un astfel de proiect se ridică la câteva zeci de milioane de euro în mod normal, însă valoarea exac­tă depinde de suprafaţa depozitului şi de preţul plătit pentru teren.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO