Companii

O nouă tranzacţie: ADP România semnează din nou pentru birouri cu Globalworth. Globalworth are autorizaţii pentru două noi clădiri de birouri în Bucureşti, dar anul acesta mizează tot pe industrie

O nouă tranzacţie: ADP România semnează din nou...

Autor: Bogdan Alecu

21.02.2023, 09:30 321

ADP România îşi prelungeşte contractul de închiriere pentru încă 5 ani în Gara Herăs­trău, o clădire ce face parte din portofoliul Globalworth. Suprafaţa totală folosită de companie este de 8.300 de metri pătraţi.

„Segmentul de birouri din România este marcat de cererea neîntreruptă a ocupan­ţilor, iar sectorul serviciilor profesionale ră­mâne una dintre cele mai active industrii de pe piaţa de leasing atunci când vine vorba de noii veniţi şi de companiile deja prezente pe piaţă. Principalele criterii ale chiriaşilor în alegerea spaţiilor de birouri sunt accesul facil la reţeaua de transport în comun, facilităţile pentru angajaţii lor atât din clădire, cât şi din împrejurimi, specificaţiile tehnice foarte bune şi un design eficient al spaţiilor. Gara Herăstrău, dezvoltată de Globalworth, îndepli­neşte toate aceste criterii, fapt dovedit de decizia ADP de a rămâne în clădire încă 5 ani“, a adăugat Eduard Turcoman, director Office Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Gara Herăstrău este o clădire de birouri situată în partea de nord a Bucureştiului, pe strada cu acelaşi nume, în Globalworth District, cea mai dinamică zonă de business din Bucureşti. Clădirea de birouri se extinde pe 12 etaje supraterane şi trei niveluri subterane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO