Companii

O nouă tranzacţie pe piaţa serviciilor medicale private. Cinci antreprenori au vândut patru clinici de imagistică către grupul Affidea

O nouă tranzacţie pe piaţa serviciilor medicale...

Autor: Mădălina Panaete

03.09.2015, 00:06 1288
Operatorul de servicii medicale Affidea (fostul Euromedic), specializat în imagistică, a ajuns la 18 clinici pe plan local, după ce a preluat patru centre de diagnostic imagistic Phoe­nix, deţinute de cinci antreprenori locali.
 
Clinica de diagnostic Phoenix, aşa cum se numeşte firma care a vândut cele patru centre, este deţinută de Nicolae Bolog (72,2%), Irinel Oancea (7,9%), Dolosiu Dorin (10,8%), Antonia Bănicescu (3,9%) şi Sama Bolog (4,9%), conform datelor de la Registrul Comerţului.
 
Compania a avut anul trecut afaceri de 8,5 mil. lei, în creştere cu 14% faţă de 2013, în timp ce profitul net a fost de 1,5 mil. lei, respectiv o marjă de 17%.
 
Businessul a fost înfiinţat în 2006 în Bucureşti, unde s-a deschis prima clinică şi a reuşit să se extindă în Cluj-Napoca, Piatra-Neamţ, Deva şi Mediaş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO