Companii

O parte din angajaţii lui Copos de la Piteşti au intrat în greva foamei pentru că patronul nu vine la negocieri

Autor: Mediafax

10.11.2010, 16:04 55

Membrii comisiei de negocieri care îi reprezintă pe angajaţiisocietăţii producătoare de motoare electrice Ana Imep din Piteştiau intrat, miercuri, în greva foamei, nemulţumiţi că negocieriledintre conducerea fabricii şi sindicat au eşuat şi că George Coposnu vrea să vină să discute cu salariaţii, scrie MediafaxBusiness.

Cei cinci membri ai comisiei de negocieri sunt nemulţumiţi cănegocierile dintre conducerea Ana Imep şi sindicat au intrat înimpas, întrucât muncitorilor nu li s-a mai făcut o nouă ofertăsalarială, în afara celei de luni, când li s-a oferit o mărire cu80 de lei a salariului într-o singură tranşă începând cu 1octombrie, precum şi achitarea în această lună a restanţeifinanciare de 215 lei la prima de Crăciun de anul trecut şiacordarea a cinci la sută cotă de participare pentru fiecaresalariat la profit.

Angajaţii Ana Imep se află în cea de-a treia zi de protest.Aceştia au intrat în grevă generală pe termen nelimitat, lunidimineaţă, cerând majorarea salariilor.

Principala revendicare a salariaţilor vizează majorareasalariilor cu 220 de lei, de la 1 septembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO