Companii

O tranzacţie pe piaţa vinului de 1-2 milioane euro: Producătorul dobrogean Sarica Niculiţel a preluat crama din Buzău a Vinarte şi brandul Prince Matei

O tranzacţie pe piaţa vinului de 1-2 milioane euro:...

Autor: Cristina Roşca

12.02.2019, 00:05 1293

Crama, unde există 90 de hectare de viţă-de-vie, este cea unde se produce brandul Prince Matei, unul dintre cele mai cunoscute branduri locale de vin.

Producătorul de vin Sarica Niculiţel a preluat crama din Buzău a Vinarte într-o tran­zacţie de 1-2 mil. euro prin care brandul de vin Prince Matei va ajunge în portofoliul său, tranzacţie despre care ZF a scris în urmă cu o lună.

„Azi, 11 februarie 2019, s-a încheiat tran­zacţia prin care Domaine Vinarte SRL (Vi­narte) a transferat integral către Domeniile Prince Matei SRL (firmă controlată de acţionarii Sarica Niculiţel - n. red.) întregul patrimoniu al afacerii (productie de struguri şi vin) desfăşurată în Zoreşti, regiunea Dealu Mare”, au anunţat cele două părţi.

Patrimoniul transferat conţine plantaţia de viţă-de-vie, terenurile şi clădirile, echipamen­te­le, întreg inventarul, mărcile, fondul comercial şi toate activele care au legătură cu afacerea desfăşurată în Zoreşti şi în regiunea Dealu Mare, mai spun părţile. Tranzacţia, pe lângă altele, include şi transferul mărcii Prince Matei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO