Companii

OK Medical, cu centre de recoltare a testelor pentru COVID-19, fără laboratoare proprii, a crescut de la 6 mil. lei la 42 mil. lei într-un an. OK Medical este înfiinţată din 2014 şi îl are ca acţionar unic pe Mihai Lala, iar în pandemie a pariat pe deschiderea de centre tip drive-thru pentru testare

OK Medical se ocupă doar de recoltarea probelor, testarea efectivă fiind realizată de laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătăţii.

OK Medical se ocupă doar de recoltarea probelor, testarea efectivă fiind realizată de laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătăţii.

Autor: Georgiana Mihalache

16.09.2021, 12:00 1070

♦ În total, OK Medical are 24 de centre în ţară, dintre care nouă doar în Bucureşti ♦ OK Medical se ocupă doar de recoltarea probelor, testarea efectivă fiind realizată de laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătăţii.

OK Medical, o reţea de centre de recoltare a probelor pentru depistarea a COVID-19, a ajuns la 42,6 mil. lei cifra de afaceri în 2020, în creştere de la aproape 6 mil. lei anul anterior, arată datele publice de la ministerul de Finanţe.

Compania este înfiinţată din 2014, iar până în 2020, rezultatele financiar nu au trecut de 7 mil. lei. Odată cu pandemia însă, OK Medical a intrat pe nişa de testare, deschizând centre de tip drive-thru, în care oamenii veneau pentru a li se recolta probe în cazul unor suspiciuni de infectare cu noul coronavirus. Această nouă nişă a dus la o creştere spectaculoasă pentru operatorul medical în privinţa rezultatelor financiare.

Compania este deţinută de antreprenorul Mihai Lala, 42 de ani, potrivit datelor platformei de analiză confidas.ro, care arată că proprietarul OK Medical are deţineri în 13 firme, câteva dintre ele radiate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO