Companii

Olandezii vor să recruteze 200 de muncitori români

Olandezii vor să recruteze 200 de muncitori români

Autor: Corina Mirea

12.12.2013, 00:04 256
O firmă de recrutare olandeză, care va deschide o filială locală în România luna viitoare, caută 200 de muncitori români pe care să-i plaseze în companii din industria petro­lieră din ţări precum Belgia, Luxemburg şi Olanda.
 
ET&T Beheer B.V., care are ca activităţi în domeniul trainingului, recrutării şi închirierii de personal în domeniul industrial, va avea sediul într-un spaţiu de 5.000 de metri pătraţi din oraşul Otopeni.
 
„Muncitorii din România sunt re­cunoscuţi în Europa datorită nivelului ridicat de calificare, onestitate şi da­torită abilităţilor lingvistice. Astfel, Ro­mânia este locaţia noastră stra­tegică, unde vom oferi sesiuni de training şi certificări pentru siguranţa muncii pentru poziţii precum mon­ta­tori de schele, izolatori, vopsitori in­dustriali şi sudori“ (principalele posturi pentru care firma recrutează, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei cu capital olandez), afirmă repre­zen­tanţii ET&T. Cos­turile pentru cursu­rile de training şi cazarea candidaţilor pe parcursul instruirii vor fi suportate de către viitorii angajatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO