Companii

Omer Susli a închis două din cele patru magazine Homelux: Pandemia şi apoi războiul ne-au afectat foarte mult

Omer Susli a închis două din cele patru magazine...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.01.2023, 00:06 1537

„Lăsăm deoparte Homelux momentan, nu mai continuăm cu planul de extindere. Mai avem un plan, vrem să cumpărăm centre comerciale în New York şi în jur, pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii. Scanăm piaţa“, spune Omer Susli.

Antreprenorul Omer Susli, care a pus bazele reţelei de magazine cu obiecte de amenajări interioare Homelux, a mai rămas doar cu două dintre cele patru unităţi care funcţionau sub acest nume. Proprietarul Homelux a ales să închidă anul trecut două magazine în contextul economic dificil pe care îl traversează România.

„Aveam planuri de extindere, voiam să ajungem la 20 de magazine, însă pandemia şi apoi războiul ne-au afectat foarte mult. Ne concentrăm pe online acum şi pe cele două magazine cu care am rămas“, spune Omer Susli.

În prezent, mai sunt funcţionale unităţile Homelux din Focşani (de 1.500 de metri pătraţi) şi din Baloteşti – DN1 Value Centre, fostul centru comercial Prisma (de 10.000 de metri pătraţi). Ambele unităţi închise se aflau în Ploieşti, unul fiind într-un spaţiu închiriat, iar celălalt fiind proprietate proprie şi fiind în prezent ocupat de retailerul austriac de mobilă XXXLutz.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO