TOP TRANZACTII 2018

Omer Susli, fost proprietar Praktiker: Trebuie să vinzi lucruri care îţi sunt dragi, pentru că atunci le vor fi dragi şi cumpărătorilor

15 mar 2018 Autor: Roxana Rosu

Trebuie să vinzi lucruri care îţi sunt dragi, pentru că atunci le vor fi dragi şi cumpărătorilor , iar la Praktiker au avut zeci de potenţiali cumpărători când am anunţat că vând, a declarat Omer Susli, fost proprietar Praktiker la conferinta Top Tranzactii 2018. 

"Eu cumpăr, pun lucrurile la punct şi apoi vând. Am cumpărat o fabrică de cărămidă, am modernizat şi apoi au apărut cereri să o vând. La Praktiker am ştiut din prima zi că pun la punct şi vând. În octombrie i-am spus soţiei şi copilului că vreau să vând Praktiker. Când vinzi ceva trebuie să îţi fie ţie drag, că atunci le e drag şi altora. Când vrei să vinzi că îţi dă dureri de cap, o să dea dureri de cap şi altora. La Praktiker au avut zeci de potenţiali cumpărători"

Alte declaratii:

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
praktiker
, cumparatori
, proprietar
, vanzare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide