Companii

Omer Susli, Homelux: Ne dorim să ajungem şi la Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, dar nu am găsit spaţiile potrivite

Omer Susli

Omer Susli

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.11.2021, 09:00 640

Reţeaua de mobilă şi decoraţiuni Homelux s-a extins vineri cu un magazin nou la Plo­ieşti, al doilea din acest oraş, şi va mai deschide o uni­tate nouă până la finalul acestui an la Drobeta-Turnu Severin.

Homelux mai are un magazin în Focşani, cu o supra­fa­ţă de 6.500 de metri pătraţi, şi încă unul pe DN1, în comple­xul comercial Value Center, de 1.500 de metri pătraţi. Până la finalul anului 2021, un magazin Homelux va fi deschis şi în complexul Fortuna Severin Shop Center, deţinut tot de Omer Susli, iar în 2022 alte două ma­gazine sunt gata să se des­chidă - la Râmnicu Vâlcea şi la Bucureşti.

În reţeaua Homelux se vinde tot ce este nece­sar în interiorul unei case, de la ve­se­lă şi electrocasnice la mo­­bilier, lenjerii de pat sau deco­ra­ţiuni interioare. La mo­men­tul deschi­derii pri­mului ma­gazin Home­lux, în 2018, Omer Susli spunea că planul este să ajungă la 20 de unităţi în decurs de cinci ani.

„În funcţie de evoluţia pande­miei, vom vedea ce mai des­chidem anul viitor, vrem mai multe magazine în Bu­cu­reşti. Ne dorim foarte mult să ajungem şi la Cluj-Napo­ca, Timişoara, Iaşi, dar nu am reuşit să găsim spaţiile potrivite“, spune Omer Susli.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO