Companii

Omul de afaceri Dragoş Anastasiu a vândut lanţul de agenţii Travel Brands către o companie controlată de touroperatorul german DerTour

Omul de afaceri Dragoş Anastasiu a vândut lanţul de...

Autor: Mirabela Tiron

08.07.2019, 13:54 3148

Omul de afaceri Dragoş Anastasiu a vândut lanţul de agenţii Travel Brands, un brand fondat la final de 2018, către Exim Holding, parte a DerTour (grupul REWE), potrivit datelor de la Consiliul Concurenţei. Valoarea tranzacţiei nu a făcută publică.

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Exim Holding AS preia Travel Brands SRL. Exim Holding AS face parte din grupul REWE, care activează în domeniul turismului şi al retailului cu produse alimentare şi nealimentare", potrivit Consiliului Concurenţei. Exim Holding este prezentă pe piaţa din România prin agenţia de turism Dertour Romania SRL şi prin magazinele Penny. "Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal".

La finalul anului 2018, omul de afaceri Dragoş Anastasiu dezvolta un nou brand de agenţii de turism, Travel Brands, cu ţinta anunţată de-a ajunge la 40 de agenţii în doi ani.  Travel Brands a fost promovat ca un hipermarket de turism, ce adună ofertele tuturor brandurilor touroperatorilor din România şi Germania într-o singură agenţie. Primele şase agenţii Travel Brands au fost deschise în Bucureşti, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu şi Vaslui.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO