Antreprenori locali

Omul de afaceri Nicolae Sarcină face 12 milioane de lei dintr-o reţea de şapte benzinării

Secțiune susținută de Medlife Logo

7 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

► Nicolae Sarcină deţine mai multe afaceri prin grupul Succes Nic Com. Grupul este în insolvenţă din 2015.

Antreprenorul gorjean Nicolae Sarcină, care controlează grupul Succes Nic Com, a obţinut anul trecut circa 12 milioane de lei din reţeaua de şapte benzinării pe care le are în judeţele Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj.

Vânzarea produselor petroliere reprezintă 7% din businessul Succes Nic, potrivit site-ului companiei. La o cifră de afaceri de 174 de milioane de lei anul trecut, înseamnă că benzinăriile au generat afaceri de 12,18 milioane de lei, potrivit calculelor ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Nicolae Sarcină
, benzinării
, carburanti
, Succes
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide