Companii

OMV Petrom a mai terminat o investiţie în modernizarea depozitelor de carburanţi, program în care a băgat până acum 125 mil. euro

OMV Petrom a mai terminat o investiţie în modernizarea...

Autor: Carol Dan

17.12.2015, 12:14 1177

Producătorul de petrol şi gaze naturale OMV Petrom, controlat de austriecii de la OMV, a finalizat un proiect de 18 mill. Euro pentru modernizarea unui depozit de produse petroliere din Cluj, acesta fiind al cincilea depozit modern de produse petroliere finalizat în ultimii şase ani.

„Circa 125 mil. euro au fost investite pentru construcţia de capacitaţi de depozitare de ultimă generaţie şi modernizarea celor existente”, arată compania.

Depozitul de la Cluj va asigura aprovizionarea cu produse petroliere a zonei de nord-vest a României. Cele cinci depozite modernizate au o capacitate totală de depozitare de 87.000 metri cubi. Paşii următori în cadrul strategiei de modernizare a infrastructurii de depozitare a OMV Petrom vor consta în identificarea următorului depozit de produse petroliere ce va fi supus procesului de modernizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO