Companii

Operatorul de restaurante vegetariene Samsara Foodhouse, originar din Cluj, a inaugurat primul său restaurant din Bucureşti, în zona Floreasca

 Operatorul de restaurante vegetariene Samsara Foodhouse,...

Autor: Roxana Rosu

31.05.2021, 13:19 342

Operatorul de restaurante vegetariene Samsara Foodhouse, originar din Cluj, a inaugurat primul său restaurant din Bucureşti, la parterul proiectului mixt ONE Floresca City.

„România beneficiază de multe concepte de restaurante care merită să fie extinse la nivel naţional, concepte care promovează un stil de viaţă sănătos şi pentru care observăm un apetit ridicat în special în apropierea proiectelor imobiliare cu componentă mixtă”, a declarat Cristina Toroş, Senior Consultant, Retail Agency, în cadrul CBRE, care a coordonat tranzacţia de închiriere.

Amplasat la parterul clădirii de birouri ONE Tower care va găzdui şi sediul CBRE România, restaurantul Samsara Floreasca are o suprafaţă de aproximativ 500 de metri, interior plus terasă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO