Companii

Opticlass, o clinică de oftalmologie a doctorului Augustin Ivănescu cu două sedii în Timişoara şi Arad, a ajuns la afaceri de 8 mil. lei, plus 12%

ANTREPRENORI LOCALI

Opticlass, o clinică de oftalmologie a doctorului...

Autor: Georgiana Mihalache

05.12.2019, 17:55 1692

Clinica este o investiţie a medicului Augustin Ivănescu, 58 de ani, cel care este şi acţionar, iar în cadrul unităţii medicale lucrează 20 de angajaţi.

Clinica de oftalmologie Opticlass, deschisă în anul 2001 de medicul Augustin Ivănescu, a raportat afaceri de 8,1 mil. lei în 2018, ceea ce cores­pun­de unei creşteri de 12% faţă de anul ante­rior, potrivit datelor de pe platf­orma de ana­liză finan­cia­ră a com­pa­ni­ilor confidas.ro. Businessul este operat de compania Prodoptika.

Actualul sediu în care activează compania din 2014 este împărţit pe cinci etaje, cu o suprafaţă totală de 1.200 mp. Sediul cuprinde cabinete pentru investigaţii, zece sa­loane cu 18 paturi, trei săli de operaţii.

În 2017, compania a mai făcut un pas şi a deschis o nouă clinică la Arad, fiind prima ieşire a businessului din judeţul Timiş, potrivit informaţiilor de pe site-ul Opticlass.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO