Companii

Optimedia Oradea vede o creştere cu 25% a vânzărilor

Autor: Laurentiu Cotu

02.12.2011, 00:00 278

Producătorul de ferestre şi uşi din PVC şi aluminiu cu geam termoizolator Optimedia din Oradea mizează până la sfârşitul anului pe o creştere cu 25% a afacerilor în comparaţie cu 2010. Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de circa 26,2 mil. lei (6,2 mil. euro), având un număr mediu de 178 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice.

Totodată, conducerea companiei spune că până la finalul anului ponderea producţiei la export va creşte la 30%. În 2010 ponderea vânzărilor pe piaţa externă ajungea la 18% din totalul cifrei de afaceri realizată de companie.

"Afacerile companiei noastre au fost susţinute în principal de evoluţia pozitivă a pieţei externe. Intenţionăm ca anul viitor să creştem la 40% ponderea producţiei la export, dar şi să ne consolidăm activitatea pe piaţa locală. Rămâne importantă pentru noi certitudinea încasării banilor la termen pentru produsele livrate", a declarat pentru ZF Transilvania Marius Ioan Pantiş, director general şi acţionar în cadrul companiei Optimedia. Compania din Oradea, care are 210 angajaţi, este deţinută de Marius Ioan Pantiş şi soţia acestuia, Otilia Simona Pantiş.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO