Companii

Orange atacă piaţa bancară şi vrea să dea credite

Orange atacă piaţa bancară şi vrea să dea credite

Autor: Adrian Seceleanu

21.04.2017, 00:07 6894
Gigantul francez Orange, unul din­tre cei mai mari jucători de pe piaţa glo­bală de telecomunicaţii şi liderul pieţei de telefonie mobilă din România, va lan­sa pe plan local în prima parte a anului 2018 şi segmentul de servicii financiare adău­gând în ofertă carduri, ser­vicii de plăţi şi acor­darea de împru­muturi pe termen scurt.

Intrarea pe piaţa de ser­vi­cii finan­ciare face parte din efortul de­rulat la nivelul întregului grup francez de dife­ren­ţiere şi de extindere către noi seg­men­te de business în condiţiile pre­siu­nii puter­nice pe venituri şi profituri cu care se con­fruntă industria de comunicaţii.

„În România vom lansa probabil mai repede decât în Spania serviciile fi­nan­ciare. Vom oferi servicii de plăţi şi cre­dite pe termen scurt, pe o perioadă de 3,6,12 luni“, a declarat Gervais Pellisier, CEO adjunct şi director exe­cu­tiv pentru opera­ţiu­nile din Europa ale grupului Orange, în cadrul eve­ni­men­tului anual Hello Show de la Paris în care operatorul îşi prezintă noile servicii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO