Companii

Organizatorii Untold pregătesc primul eveniment din Bucureşti, unde vor organiza un târg de Crăciun, iar bugetul alocat este de 1 mil. Euro

Organizatorii Untold pregătesc primul eveniment din...

Autor: Miruna Diaconu

31.10.2022, 17:30 388

Târgul de Crăciun va avea loc în parcul Drumul Taberei şi reprezintă o colaborare între autorităţile locale şi organizatorii Untold.

Organizatorii festivalurilor de muzică Untold şi Neversea pregătesc primul eveniment din Bucureşti, unde vor organiza primul lor târg de Crăciun. Evenimentul este finanţat în totalitate din fonduri private, iar bu­getul alocat pentru organizarea târgu­lui ajunge la suma de 1 mil. euro, po­tri­vit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Untold.

„Organizarea târgului se face în baza unui contract de închiriere cu Pri­măria Sectorului 6, nu vorbim de întregul parc, spaţiul comercial pe care îl folosim noi şi care este închiriat este de fapt cuva lacului, care pe peri­oada iernii este secat şi se pot organiza astfel de activităţi. Planurile noastre duc investiţia undeva la 1 mil. euro, dar suntem pregătiţi să mai plusăm dacă e nevoie, pentru a nu face com­promisuri în privinţa experienţei“, spune pentru ZF Edy Chereji, director de marketing şi comunicare la Untold.

Accesul în cadrul evenimentului va fi gratuit, iar perioada de des­făşurare a târ­gului va fi 25 noiembrie - 27 decem­brie. Târgul de Crăciun, organizat de Untold, este primul eveniment pe care aceştia îl organizează în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO