Companii

OSCAR Downstream: Pentru noi, 2020 a fost cel mai bun din istoria firmei, cu un profit de 155 mil. lei la afaceri de 2 mld. lei

Antreprenori locali

OSCAR Downstream: Pentru noi, 2020 a fost cel mai bun din...

Autor: Roxana Petrescu

14.06.2021, 07:50 605

OSCAR Downstream, cel mai mare busi­ness antreprenorial din dome­niul produselor petroliere, a înre­gis­trat anul trecut o creştere de 3,4 ori a pro­fi­tului net, până la 155 mil. lei, com­pa­nia reuşind să-şi ex­tindă baza de clienţi într-un context de piaţă foarte dificil.

„Pentru noi, anul 2020 a fost cel mai bun din istoria OSCAR. Am reuşit în 2020 extinderea parteneria­te­lor pe zona B2B închizând anul pe creştere atât din punct de vedere al numărului parteneriatelor, cât şi al vânzărilor (în volume – n.red.) în ansamblul lor“, spun reprezentanţii OSCAR Downstream.

Reţeaua OSCAR are în prezent 80 de staţii: 49 de benzinării în fran­ciză, sub brandul RO, şi 31 de staţii pro­prii dedicate exclusiv segmentu­lui de clienţi B2B sub brandul DIESELpoint Access. Compania, deţi­nută indirect de omul de afaceri Alin Niculae, a terminat anul trecut cu un business de circa 2 miliarde de lei, în scădere faţă de afacerile de 2,9 mi­liarde de lei din 2019.

„Ce putem spune în acest mo­ment este că în cadrul procesului de elaborare a strategiei de dezvol­ta­re pe zona de retail se pune un accent deosebit pe politicile de decar­bonizare şi pe satisfacerea nevoilor de alimentare alternative de genul punc­telor de încărcare electrică“, au mai spus reprezentanţii OSCAR Downstream.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO