Companii

Oscar Downstream: Punem accent pe soluţiile alternative, de genul încărcătoarelor electrice. Pentru noi, 2020 a fost cel mai bun din istoria firmei

Oscar Downstream: Punem accent pe soluţiile alternative,...

Autor: Roxana Petrescu

14.06.2021, 18:00 141

♦ Oscar Downstream, cel mai mare business antreprenorial din domeniul produselor petroliere, spune că în ciuda contextului dificil din 2020, compania a reuşit să-şi ţină partenerii aproape şi chiar să-şi crească numărul de clienţi. Pentru anul acesta, în strategia de dezvoltare sunt incluse şi soluţiile alternative de mobilitate, cum ar fi încărcătoarele pentru maşini electrice.

„Ce putem spune în acest moment este că în cadrul procesului de elaborare a strategiei de dezvoltare pe zona de retail se pune un accent deosebit pe politicile de decar­bonizare şi pe satisfacerea nevoilor de alimentare alternative de genul punctelor de în­cărcare electrică“, au declarat re­pre­zentanţii Oscar Downstream.

Compania, de­ţi­nută indirect de omul de afaceri Alin Niculae, a terminat anul tre­cut cu un business de circa 2 m­iliarde de lei, în scădere faţă de afacerile de 2,9 miliarde de lei din 2019.

În ciuda acestei evoluţii, reprezentanţii Oscar Downstream spun că anul trecut a fost foarte bun pentru companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO