Companii

Ovidius Clinical Hospital ia 80 milioane lei de la ING Bank pentru construcţia unei clădiri noi şi crearea primei secţii de cardiologie intervenţională din Dobrogea

Ovidius Clinical Hospital ia 80 milioane lei de la ING...

Autor: Roxana Rosu

15.03.2022, 12:23 931

Spitalul Ovidius Clinical Hospital (OCH) din Constanţa, deschis în 2014 de un grup de medici, a luat un credit de 80 miliaone lei (16 mil.euro) de la ING Bank pentru construcţia unui nou corp de clădire, care va include prima secţie de cardiologie intervenţională şi chirurgie cardiovasculară din zona Dobrogei.

Noul spital, de peste 6500 mp, cu cinci etaje, va dubla capacitatea existentă şi numărul de intervenţii.

„Extensia realizată în 2020 a crescut capacitatea de spitalizare cu 30%, ajungând la un total de 68 de paturi în spitalizare continuă. Cel de-al doilea corp al spitalului, planificat pentru deschidere în prima jumătate a anului 2023, va avea 68 de paturi, 2 săli de operaţie dedicate chirurgiei cardiovasculare, cardiologiei intervenţionale, un centru de imagistică hi-tech, un ambulator şi un centru de radioterapie”, a declarat Dr. Ciufu Nicolae, Director Medical OCH.

Ovidius Clinical Hospital este cel mai mare spital multidisciplinar privat din sud-estul României, ce deserveşte întreaga zonă a Dobrogei, dar şi alte localităţi: Tulcea, Slobozia, Galaţi şi Brăila.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO