Companii

(P) Ajunul Crăciunului va fi zi liberă pentru toţi angajaţii JYSK România

Autor: Publicitate

19.12.2019, 12:26 259

Toţi angajaţii JYSK România vor avea liber în ziua de 24 decembrie, cu ocazia Ajunului Crăciunului, pentru a se putea pregăti pentru Crăciun şi pentru a petrece mai mult timp cu familia.

Compania scandinavă doreşte să îi răsplătească astfel pe cei peste 800 de angajaţi din România pentru efortul depus de-a lungul anului cu o zi liberă pe 24 decembrie, când toate cele 81 de magazine din ţară vor fi închise.  

Într-o zi în care toate centrele comerciale sunt deschise şi retailerii mari îşi doresc să beneficieze de febra cumpărăturilor de ultim moment, noi am decis că angajaţii noştri contează mai mult decât cifrele. Este important ca angajaţii noştri să aibă un echilibru între viaţa profesională şi cea personală şi credem că Ajunul Crăciunului este un moment pe care cu toţii îşi doresc să îl petreacă alături de cei dragi, nu la serviciu. În special în Retail, perioada de înaintea Crăciunului este una foarte ocupată şi solicitantă. Credem că toţi colegii noştri merită, după această perioadă aglomerată, o zi în plus în care să se relaxeze, să stea cu cei dragi, să facă pregătirile pentru Crăciun, să cumpere cadouri, pentru a se bucura cum se cuvine de Sărbătorile de iarnă”, a spus Alex Bratu, Country Manager JYSK România şi Bulgaria.

Toate magazinele JYSK din România vor fi închise pe 24 decembrie, pentru ca angajaţii să petreacă Ajunul Crăciunului aşa cum îşi doresc.

Programul magazinelor JYSK în perioada Crăciunului va fi următorul:

Luni, 23 decembrie – Program normal de funcţionare

Marţi, 24 decembrie – Închis

Miercuri, 25 decembrie – Închis

Joi, 26 decembrie – Magazinele se deschid la ora 12.00

Clienţii care doresc să viziteze magazinele JYSK şi să cumpere produse pentru casă sau cadouri o pot face până luni, 23 decembrie, inclusiv. Activitatea magazinelor JYSK va reîncepe joi, pe 26 decembrie, de la ora 12.00. Programul fiecărui magazin poate fi văzut aici: https://jysk.ro/magazinele-jysk

Aceasta este doar una dintre acţiunile pe care JYSK le-a iniţiat pentru a avea angajaţi mulţumiţi la locul de muncă şi pentru a creşte gradul de satisfacţie în rândul angajaţilor. Anul acesta, JYSK România a primit trofeul Best Employer în cadrul galei AON Best Employers, premiu acordat în urma unui chestionar intern la care au răspuns aproape 550 de angajaţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO