Companii

(P) De Sărbători, cadoul potrivit se numeşte Up Cadou

(P) De Sărbători, cadoul potrivit se numeşte Up Cadou

Autor: Publicitate

10.12.2020, 09:00 91

Crăciunul este ocazia ideală pentru orice angajator de a-şi răsplăti echipa şi munca acesteia din timpul anului. Într-un context complet diferit, cu un an marcat de criza sanitară şi de adaptarea la problemele economice, companiile şi angajaţii lor au nevoie de mici semne care să le reconfirme ca sunt în continuare o echipă, unită de valori şi planuri comune. În acest sens, oferirea de cadouri angajaţilor la sfârşitul unui an solicitant este un semn de normalitate, care va aduce multă bucurie.

Şi pentru că întotdeauna creativitatea este premiată, de acest Crăciun companiile pot opta pentru ceva diferit în privinţa cadourilor pentru angajaţi. Cardurile Up Cadou oferă echipei posibilităţi nenumărate în alegerea cadoului potrivit. Peste 55.000 de magazine din toată ţara îi aşteaptă să-şi aleagă cadoul dorit dintr-o gamă largă de produse şi servicii: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare şi încălţăminte, cărţi, jucării, obiecte de mobilier, decoraţiuni, telefonie mobilă, electronice şi electrocasnice, servicii de turism. Pentru că siguranţa şi simplificarea cumpărăturilor este importantă, Up România a dezvoltat reţeaua de parteneri comerciali care acceptă comenzi şi plăţi online.

Vestea şi mai bună este că, pe lângă imaginea de angajator creativ şi implicat, oferirea de carduri Up Cadou aduce multiple beneficii fiscale şi logistice. Sumele până în 150 de lei pentru fiecare angajat, dar şi pentru copiii minori ai acestuia, oferite sub formă de card cadou, sunt scutite de impozitul pe venit, dar şi de contribuţiile sociale. În plus, valorile aferente cardurilor Up Cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, până la 5% din fondul de salarii.

Acordarea de carduri Up Cadou aduce şi o simplificare majoră unui proces complex de achiziţionare, sortare, împachetare, depozitare şi distribuţie a cadourilor.

Cardurile Up Cadou oferă echipei posibilitatea de a petrece sărbătorile cu zâmbetul pe buze, alături de cei dragi. Cardul Up Cadou este soluţia care oferă avantaje pentru toti, prin puterea de cumpărare, economiile pe care le aduce pentru companie şi siguranţa suportului de plată.

Şi pentru a sărbători sentimentul de preţuire faţă de angajaţi, fiecare comandă de tichete sau carduri Up Cadou intră automat în tombola "Up Cadou. Accelerator de bucurie în vacanţa ta din 2021" în care se poate câştiga unul dintre cele 3 vouchere de turism. Regulamentul tombolei aici.

Intră pe www.upromania.ro şi comandă de acest Crăciun carduri Up Cadou pentru echipa ta!

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO