Companii

(P) Dezvoltatorul Software 1C România, parte a grupului 1C Internaţional, lansează anual programe pentru managementul afacerilor

Autor: Publicitate

27.11.2019, 09:00 350

Produsul de top al 1C este programul de contabilitate, care i-a făcut celebri la nivel international.

Programul se adresează întreprinderilor de toate dimensiunile, din toate sectoarele de activitate, de la cele cu profil general, de comerţ, producţie, prestatoare de servicii până la cele de import-export.

Având posibilitatea gestionării cu uşurinţă a tuturor departementelor unei firme: financiar-contabil, vânzare, aprovizionare, producţie, salarizare şi multe altele. Produsele oferite au o baza de date consolidată în 8 limbi de circulaţie internaţională.

Cristina Geană – expert contabil, ne prezintă pe scurt principalele avantaje ale colaborării cu 1C:România:

 

Am descoperit 1C:Contabilitate ca fiind unealta potrivită pentru firma mea de contabilitate, am folosit-o şi când eram contabil independent. Unul dintre cele mai importante plusuri pe care îl aduce în piaţă românească este analiză de business, eficientizarea resurselor umane, dar şi soluţii software customizate.

Am descoperit un sistem integrat de gestiune comercială, iar adaptarea lui la fiecare nişă m-a ajutat să îmi măresc portofoliul de clienţi.

 

Ce ai avut de câştigat folosind 1C:Contabilitate?

Unul dintre cele mai importante avantaje aduse din perspectiva bugetului unei firme, este eficientizarea resurselor umane. Veţi simţi în scurt timp o scădere a costurilor şi o optimizare a activităţilor zilnice.

Pentru că vorbim de un produs atât de complex, care este costul?

Când vorbim de preţ ne raportăm la plus valoarea adusă. Complexitatea produsului este datorată experienţei de peste 7 ani cu piaţa românească, de aceea nivelul de preţ este accesibil atât pentru mediul de afaceri cât şi pentru contabili. Preţul este afişat pe site-ul www.1c.ro.

Pentru cine îl recomanzi?

În primul rând oamenilor de afaceri, pentru că deţîn în timp real controlul asupra finanţelor şi proceselor de business din companie. Este un program construit după principiul ERP, astfel, toată gestiunea economică a firmei este efectuată în 1C:Contabilitate.

Totodată, îl recomand contabililor. Având baza de date comună cu clientul, unde se operează toate documentele. Eu am acces oricând la sistem pentru a face verificări şi declaraţii. La aceste beneficii, adaug echipa dedicată de support, care răspunde în timp real la orice intrebare.

 

Ce aduce 1C România nou în piaţă?

Noutatea în rândul programelor de contabilitate, este lucrul la distanţă, importul datelor în sistem la un singur click, analiza rapoartelor pentru manager şi contabil. Preluarea informaţiei din date externe (extras de cont, preluare facturi, avize, comenzi), schimb de date cu aplicaţii mobile, EDI, E-Commerce şi accesul la informaţie online.

Concluzionând, programul 1C:Contabilitate este potrivit multor sectoare de activitate, indiferent de dimensiunile întreprinderilor, de la cele cu profil general, de comerţ, producţie, de prestări servicii, agricultură, transport internaţional, alimentaţie publică, IFN-uri.

1C - RETEAUA PARTENERILOR CONTABILI

Aduce în paralel o serie de avantaje atât pentru firma de contabilitate cât şi pentru clienţii acesteia, precum:

Gestionare firme din toate domeniile de activitate.

Adaptabilitatea programului la nevoile companiei.

Lucrul la distanţă – conectarea în sistemul clientului şi posibilitatea de a gestiona clienţi din arii geografice îndepartate.

Posibilitatea conectării contabilului la baza de date, nefiind necesară predarea acesteia către contabil.

Gestiunea unui numar nelimitat de salariaţi. Generare ştat de plată, adeverinţă, certificat sau orice alt tip de raport – la un click distanţă.

Gestionarea tuturor departementelor unei firme: financiar-contabil, vânzare, stocuri, aprovizionare, producţie, salarizare şi multe altele.

Importul datelor în sistem la un singur click.

Preluare informaţie din date externe (extras de cont, preluare facturi, avize, comenzi), schimb de date cu aplicaţii mobile, EDI, platforme

E-Commerce şi accesul la informaţie online.

Conectare cu echipamente periferice.

Expediere facilă şi directa de e-mail-uri şi SMS către client.

Conectare la baza de date – printr-un click.

 

Managerul – poate genera uşor diagrame, pentru vizualizarea grafică a indicatorilor financiari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO