Companii

(P) DMSconnect – soluţie inovativă pentru managementul documentelor

(P) DMSconnect – soluţie inovativă pentru...

Autor: Publicitate

23.07.2020, 15:43 226


Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

 

Piaţa de IT&C din România se pregăteşte pentru implementarea DMSconnect, o soluţie inovativă pentru managementul documentelor şi arhivarea electronică în cloud, aceasta fiind o soluţie de tip software care se adresează atât IMM-urilor, cât şi companiilor mari.

DMSconnect este o platforma dezvoltată de Bogdan Minoiu, antreprenor român, cu o vastă experienţă în dezvoltarea de software-uri şi produse inteligente. Acesta este Fondator şi CEO Direct Consulting Advertising SRL, companie care a contribuit activ la tehnologizarea pietei de FMCG şi Retail din România.

DMSconnecteste o soluţie inovativă, cu o mare accesibilitate şi uşor de folosit. Doresc să susţin companiile din România prin implementarea acestei platforme şi prin oferirea unei perioade extinse de testare şi evaluare pentru DMSconnect. Companiile vor beneficia de o perioadă de testare gratuită de 6 luni în care vor putea evalua modul în care îşi pot digitaliza activitatea”, a declarat Bogdan Minoiu.

DMSconnect răspunde nevoilor pieţei din România prin gestionarea completă şi eficientă a fişierelor şi documentelor, printr-o evidenţă mai clară a acestora şi o accesibilitate ridicată. Inovatia acestei solutii constă în integrarea tehnologiilor EDI utilizate deja de un portofoliu de peste 1200 de clienţi, nivelul înalt de securitate şi încorporare care permite integrarea acesteia cu 95% din ERP-urile din România.
 

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Competitivitate, Axa Prioritară 2 "Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă", Obiectiv specific 2.2. „Creşterea contribuţiei sectorului TIC pentru competitivitatea economică”, Acţiunea 2.2.1 „Sprijinirea creşterii valorii adăugate generate de sectorul TIC şi a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere”. Valoarea totală a proiectului este de 2.912.814,24 RON, din care 1.547.343,33 RON asistenţă financiară nerambursabilă. Proiectul se implementează în Municipiul Tulcea pe o durată de 36 luni, respectiv între 04.08.2017 - 03.08.2020.

Obiectivul general al proiectului constă în realizarea unei platforme informatice inovatoare de arhivare electronică a documentelor şi management al documentelor, de interes internaţional ce va integra pe verticală soluţiile TIC în scopul creşterii competitivităţii sectoarelor TIC, Energie, Industrie alimentară, Sănătate, Textile/Pielărie/Lemn, urmare a desfaşurării activităţilor de cercetare-dezvoltare-inovare.

Proiectul vizează dezvoltarea unei platforme SaaS inovativă de arhivare electronică a documentelor ce integrează soluţii standard de arhivare a documentelor scanate si a documentelor furnizate, prin intermediul unor fluxuri de fisiere in format EDI (electronic data interchange).

Obiectivele organizaţionale implică achiziţia de 6 noi echipamente, 12 licenţe şi 1 aplicaţie informatică necesare realizării infrastructurii IT pentru dezvoltarea aplicaţiei informatice prin cresterea cifrei de afaceri cu 10% anual, achiziţia de componente hardware şi software şi oferită de către Direct Consulting Advertising SRL (DCAventures), creşterea companiilor din domeniile Tehnologiei informaţiei,  Energie, Industrie alimentară, Sănătate, Textile/Pielărie/Lemn prin utilizarea serviciilor IT disponibile pe platforma informatică, cresterea gradului de inovare din domeniile stiintifice (Tehnologii, sisteme şi infrastructuri de comunicaţii).

Obiectivele financiar-economice se realizează prin înregistrarea unor rezultate favorabile ca urmare a implementării proiectului, cu o creştere agregată de aproximativ 30% în anii de operare si crearea unui portofoliu de clienţi si de produse ce va determina creşterea cifrei de afaceri  prin introducerea pe piaţă a produsului  inovator, cu o medie anuală de 10% în primii 3 ani post-implementare.

Rezultatele proiectului vor consta în management de proiect, cercetare industrială, analiză a tehnologiilor nou-aparute la nivel software, dezvoltare experimentală, inovare de proces, achiziţia de echipamente IT, achiziţia de licenţe, achizitia aplicaţiei informatice cu module precum administrarea de metadata documente, arhivarea electronică, scanarea şi OCR, arhivarea documente EDI, căutarea simplă/avansată, registratură electronică, gestionarea de conţinut documente, crearea şi optimizarea fluxurilor şi procedurilor organizaţionale, raportare & business intelligence, colaborare documente, acces securizat, facturare recurentă şi automatizată, administrare companii şi informare şi publicitate prin promovarea produsului/serviciului dezvoltat prin proiect şi prin promovarea produsului informatic pe scară largă, instruirea de personal şi audit al proiectului.


Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO