Companii

(P) Oportunitate de investiţie în pachet de proprietăţi din sectorul agri-industrial, în regiunea Moldovei

(P) Oportunitate de investiţie în pachet de proprietăţi din sectorul agri-industrial, în regiunea Moldovei

Autor: Publicitate

09.02.2021, 12:50 758

Activele vor fi valorificate în bloc, prin licitaţie publică competitivă cu preţ în urcare

Administrator judiciar cu sediul în Bucureşti scoate spre valorificare pachet de active în domeniul agri-industrial, în regiunea Moldovei. Este vorba despre o fermă zootehnică situată în comuna Vereşti, jud. Suceava şi o fabrică de nutreţuri, din comuna Leorda, jud. Botoşani.

  • Fermă zootehnică propusă spre valorificare este compusă din două loturi de teren în suprafaţă de 91.883 mp şi 135.571 mp şi clădirile aferente. Proprietatea, situată la periferia localităţii Vereşti, jud. Suceava, într-o zonă dezvoltată din punct de vedere urbanistic şi industrial, cu spaţii de producţie, ferme, şi spatii industrial-agricole, oferă acces direct la drumul judeţean DJ290. Parte din construcţiile aferente proprietăţii au fost modernizate şi retehnologizate, iar dimensiunea terenului şi poziţionarea geografică a activului permit investitorilor să dezvolte proiecte în domeniul industrial, comercial sau rezidenţial, în funcţie de preferinţe. https://sales.citr.ro/citr3595

  • Cel de-al doilea activ parte din pachetul oferit spre vânzare este o fabrică de nutreţuri care constă într-un teren în suprafaţă totală de 13.717 mp, şi este situată în extravilanul comunei Leorda, Judeţul Botoşani, la cca 1,5 km de DN 29B, cu acces indirect din strada principală. Fabrica este propusă spre valorificare împreună cu toate echipamentele şi instalaţiile aferente, aflate în stare funcţională şi cu o capacitate de producţie care se ridică la 20 tone pe oră şi 50.000 tone pe an. https://sales.citr.ro/citr3596


Preţul de pornire al licitaţiei este de
40.701.242 Lei, fără TVA., iar licitaţia va avea loc în data de 16.02.2021, ora 15:00, la sediul administratorului judiciar din Bucureşti, str. Gara Herăstrău nr. 4, Green Court et. 3, Sector 2. Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă până la ora 15:00 a ultimei zilei lucrătoare anterioare şedinţei de licitaţie.

Cei interesaţi pot obţine date suplimentare şi informaţii pe platforma de vânzări a administratorului judiciar sales.citr.ro /Bun căutatTAGRO şi NUTRIMOLD, la telefon 0721.331.854 sau la adresa de e-mail şerban.arăboaei@citr.ro.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO