Companii

(P) Seboradin România estimează triplarea cifrei de afaceri în 2021

Autor: Publicitate

08.03.2021, 18:44 3219

Cu o experienţă de peste 40 de ani în crearea de produse-tratament pentru scalp şi păr, Seboradin, brandul polonez prezent în mai multe ţări, a ajuns în România în 2019 prin intermediul lui Cătălin Călin, fiul deţinătorilor lanţului farmaceutic Minifarm.

Din dorinţa de a crea un brand de succes şi de notorietate, strategia de business de la nivel local îmbină viziunea, inovaţia şi munca susţinută cu direcţia preluată de la nivel internaţional, desigur adaptată pe o piaţă concurenţială, aşa cum este România ultimilor ani.

Într-un mediu extrem de competitiv, cu o multitudine de produse pentru îngrijirea părului, am reuşit să dezvoltăm o prezenţă naţională notabilă şi, de asemenea, să fim prezenţi cu produsele din portofoliul Seboradin atât pe rafturile farmaciilor locale şi naţionale, dar şi în cataloagele magazinelor online de renume, active în mediul online românesc. Angajamentul nostru continuu faţă de consumatorii produselor Seboradin, de a oferi o serie de produse inovatoare pentru îngrijirea părului, destinate atât femeilor cât şi bărbaţilor, contribuie la îndeplinirea scopurilor noastre şi obţinerea acestui rezultat notabil. Ne dorim ca, în scurt timp, să devenim un brand pe care consumatorii să-l îndrăgească pentru ceea ce reprezintă - un aliat de încredere în îngrijirea părului”, declară Cătălin Călin - General Manager Seboradin România.

Seboradin, un expert în tratarea afecţiunilor scalpului şi părului, este prezent în România în numeroase lanţuri de farmacii cu peste 12 game, care oferă soluţii optime pentru toate tipurile de păr şi pentru problemele asociate scalpului. Produsele Seboradin cuprind şampoane, balsamuri, loţiuni, măşti, fiole serum şi tratamente stimulatoare cu celule stem vegetale, care pot fi utilizate atât de către femei, cât şi de bărbaţi.

Evoluţie pe plan local – cifre şi previziuni pentru 2021

Seboradin România se adaptează mereu momentului şi reacţionează rapid la noile trenduri şi cerinţelor consumatorilor. Astfel, portofoliul de produse Seboradin s-a mărit cu gama dedicată îngrijirii pielii bebeluşilor, suplimente alimentare şi un produs dedicat remodelării corporale.

În ultimii doi ani, brandul este într-o continuă evoluţie şi se bucură de notorietate în plină ascensiune - în acest sens, cifrele raportate la România vorbesc de la sine.

Pornind de la o cifră de afaceri de 650.000 Euro în 2020, în România, pentru 2021 business-ul estimează 1.700.000 Euro. Lanţul de distribuţie s-a extins, până acum, la aproximativ 1000 de farmacii (fizice şi online) de unde pot fi achiziţionate produsele Seboradin. Ca număr de unităţi vândute, tot la nivelul anului trecut, Seboradin România punctează cu 150.000, iar pentru 2021, reprezentanţii aproximează peste 450.000 de unităţi vândute.

De menţionat este faptul că toate produsele Seboradin sunt testate dermatologic, dezvoltate în laboratoare performante din Polonia, în strânsă colaborare cu medicii dermatologi şi tricologi. Eficienţa acestora este demonstrată cu ajutorul studiilor independente. În plus, sistemul GMPGood Manufacturing Practice – asigură aceleaşi standarde ridicate pentru toate gamele care pleacă din laboratorul polonez în întreaga lume.

*** Despre Seboradin

Seboradin este un brand al Inter Fragrances şi este şi astăzi o afacere de familie, fiind condusă  de Edyta şi Filip Pawluśkiewicz, nepotul lui Ignacy Zenon Soszyński – fondatorul companiei poloneze. Misiunea Inter Fragrances rămâne şi astăzi crearea de cosmetice inspirate de natură, care menţin sănătatea şi frumuseţea, cu sprijinul tehnologiei.

Produsele Seboradin se găsesc în reţelele farmaceutice selectate din România, online dar şi la raft. În România, brandul de produse-tratament pentru păr şi scalp este distribuit de Novoline Pharm, o companie de import şi distribuţie de produse farmaceutice cu sediul în Constanţa, cu capital 100% românesc.

Mai multe detalii despre produsele Seboradin pe seboradin.ro sau pe Facebook/SeboradinRomania şi Instagram @seboradinro.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO