Companii

(P) Sezonul rece se întâmpină la spa

(P) Sezonul rece se întâmpină la spa

Autor: Publicitate

22.09.2022, 08:00 194

Poate că vremea de afară, de când toamna a început să-şi intre în drepturi, nu mai este la fel de îmbietoare pentru o ieşire de câteva ore în aer liber sau o escapadă de weekend. Şi totuşi, micile plăceri ale vieţii îşi cer în continuare drepturile. În loc să te izolezi, ai putea deci să evadezi din oraşul aglomerat şi să dedici un weekend întreg ritualului de relaxare şi răsfăţ. Briza mării, liniştea muntelui, tratamentele spa perfecte pentru tine în sezonul rece. Sună tentant? Ştim deja răspunsul.

Terapii cu briză marină

O plimbare pe plajă, departe de grijile cotidiene, dar aproape de briza mării şi în mijlocul albastrului infinit, poate fi perfect încununată la Ana Aslan Health Spa, unde poţi alege dintr-o gamă variată de terapii pentru eliminarea stresului, tratamente balneare de vindecare şi ritualuri antice de relaxare sau proceduri de întinerire şi de tonifiere corporală de ultimă generaţie. Şi, dacă în ultimul timp te-ai simţit obosit şi stresat, după un masaj, o împachetare cu nămol sau o baie în piscina cu apă sărată din lacul Techirghiol, relaxarea totală n-o să fie greu de atins. Apa lacului este renumită pentru efectele sale benefice, nu doar în ceea ce priveşte tonifierea muşchilor şi starea de sănătate, cât şi pentru afecţiunile reumatice şi dermatologice. Dincolo de tratamentele balneare care redau sănătatea şi vigoarea, abordarea holistică a spa-ului, orientată spre starea de bine, este elementul care stă la baza programelor de recuperare şi revitalizare pe care le poţi regăsi la Ana Aslan Heath Spa.  

Terapii cu vibraţii citadine

Considerat locul perfect pentru refacere şi relaxare, spa-ul duce fără excepţie cu gândul departe de agitaţia cotidiană şi aproape de liniştea supremă şi starea de bine. Ana Spa din cadrul Crowne Plaza Bucharest este o oază de wellness pentru suflet, minte şi trup, locul perfect pentru regăsire şi relaxare. Căldura divină a hamam-ului, sauna, masajul şi ritualurile de mindfulness curăţă şi relaxează corpul şi spiritul într-un mod plăcut şi armonios. Mai mult, te poţi bucura de beneficiile terapeutice ale experienţei de plutire în float pod-uri şi în piscină, îţi poţi creşte tonusul muscular şi gradul de rezistenţă în sala de fitness şi îţi poţi găsi echilibrul participând la clasele de Yoga, Pilates şi BodyArt.

    

Terapii la înălţime

O plimbare prin pădurea de brazi nu este decât o chestiune de timp după momentul în care ajungi la munte. Iar dacă eşti pasionat de sporturile de iarnă, câteva ore de ski sau snowboarding vor fi porţia sănătoasă de mişcare pe care nu ai vrea s-o pierzi pentru nimic în lume. Şi pentru că meriţi o recompensă pentru tot efortul depus, există tratamente speciale de care te poţi bucura după timpul petrecut pe pârtie sau pe cărări de munte. Aceste tratamente îmbină beneficiile masajului cu pietre vulcanice cu cele ale masajului manual pentru încălzirea şi relaxarea musculaturii. Loc ideal pentru redarea stării de bine, cu piscină, jacuzzi interior, hot tub în aer liber, saune şi laconium, sală de fitness, cabinete pentru estetică facială, tratamente corporale sau cu efecte terapeutice, de relaxare sau ritualuri pentru cupluri, Ana Spa Poiana Braşov este oaza de relaxare unde îţi poţi răsfăţa trupul şi îi poţi reda strălucirea cu ritualuri de înfrumuseţare, remodelare sau reîntinerire.

Descoperă colecţia de spa-uri Ana SPA de la Ana Hotels!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO