Companii

(P) Vivre.ro lansează cel mai mare eveniment de reduceri al anului

(P) Vivre.ro lansează cel mai mare eveniment de reduceri...

Autor: Publicitate

13.11.2019, 10:43 525

Black Friday începe pe Vivre.ro joi seara, pe 14 noiembrie, şi se va încheia luni, pe 18 noiembrie, la ora 12:00.

În cadrul campaniei, cumpărătorii vor putea achiziţiona mii de produse din toate categoriile prezente pe site - Mobilier, Textile pentru casă şi Covoare, Bucătărie si Decoraţiuni, Corpuri de iluminat, Baie şi organizare, Lifestyle - la cele mai mici preţuri din acest an.

“Anual, Black Friday aduce între 10–15% din cifra de afaceri Vivre. În perioada campaniei, 14-18 noiembrie, preconizăm un total de 2 milioane de utilizatori unici şi peste 4 milioane vizite pe site. Targetul propus pentru anul acesta este creşterea cu 50% a veniturilor înregistrate în 2018, ceea ce înseamnă un total de peste 5 milioane de euro tranzacţionat în toate cele 9 ţări în care suntem prezenţi.” - a declarat Iulian Vegheş, VP of Marketing Vivre.

Având în vedere trendul pieţei, Vivre estimează că majoritatea comenzilor va face parte din categoriile Mobilier, Textile, Covoare şi Decoraţiuni, dar se observă şi o creştere semnificativă a cererii pentru produsele de lifestyle, precum ceasuri, genţi şi cosmetice.

Pregătirile pentru ediţia din acest an au început din timpul verii, de la alegerea celor mai potrivite produse pentru fiecare piaţă, continuând cu scalarea site-ului pentru a susţine traficul, până la eficientizarea infrastructurii online şi a resurselor logistice.

Vivre are o ofertă permanentă de peste 100.000 de produse de mobilier, decoraţiuni, textile şi accesorii colectate de la producători din toată lumea, şi un istoric de peste 4 milioane de comenzi livrate cu succes.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO