Companii

Pandemia creează noi funcţii: Automobile Dacia va avea un director dedicat pentru sănătate şi securitate

Pandemia creează noi funcţii: Automobile Dacia va avea un director dedicat pentru sănătate şi securitate

Mihai Alexa a condus Uzina Mecanică şi Şasiuri Dacia din 2019. A coordonat activitatea de uzinare şi tratament termic a cutiilor de viteze, a fost şef proiect Cutii de Viteze TL8, director adjunct Fabricaţie şi manager Calitate în relaţia cu furnizorii.

Autor: Bogdan Alecu

01.09.2020, 00:05 1773

Mihai Alexa, fostul director al uzinei de Mecanică şi Şasiuri Dacia, devine director al direcţiei Igienă, Securitate/Sănătate, Mediu şi Social la nivelul Groupe Renault România, post nou creat, iar în locul său la uzină vine Gabriel Vieru.

Mihai Alexa a condus Uzina Mecanică şi Şasiuri Dacia din 2019. A coordonat activitatea de uzinare şi tratament termic a cutiilor de viteze, a fost şef proiect Cutii de Viteze TL8, director adjunct Fabricaţie şi manager Calitate în relaţia cu furnizorii. În 2010 merge în Franţa, la Technocentre, unde este pilot Sinteză Performanţă şi Calitate Mecanică. Revine după un an şi ocupă pe rând funcţiile de director Calitate, director Fabricaţie, director Tehnic al Uzinei Mecanică şi Şasiuri Dacia. Mihai Alexa a absolvit Universitatea Politehnica Bucureşti, facultatea de Ştiinţe şi Ingineria Materialelor.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO