Companii

Pandemia a îndreptat atenţia către lucrările de reparaţii şi de întreţinere în construcţii în primul semestru. „Pentru că în timpul stării de urgenţă foarte multă lume nu a mai mers la birou, proprietarii de clădiri au ales să folosească acest timp pentru reparaţii“

Pandemia a îndreptat atenţia către lucrările de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.08.2020, 09:15 240

Lucrările de întreţinere şi de reparaţii în construcţii au avansat în primul semestru din 2020 cu circa 50% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Firmele de construcţii care rea­li­zează lucrări în antrepriză au avut cel mai aglomerat prim semestru din ultimii ani în ceea ce priveşte lucrările de reparaţii la clădiri, după cum reiese din datele statistice aferente primelor şase luni din 2020.

Lucrările de întreţinere şi de repa­ra­ţii în construcţii au avansat în primul semes­tru din 2020 cu circa 50% com­parativ cu aceeaşi perioadă a anului tre­cut, arată datele publicate săptămâna tre­cută de Institutul Naţional de Statistică. Aceasta este cea mai mare creştere S1 la S1 cel puţin din ultimii patru ani, în con­di­ţiile în care, în alţi ani, privind com­pa­rativ primele semestre, fie erau raportate creşteri de maximum 15%, fie se înre­gistrau scăderi ale acestor indicatori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO