Companii

Pandemia nu i-a speriat: O pensiune a fost deschisă în judeţul Vrancea la sfârşitul anului 2020 după o investiţie de 360.000 euro

Pensiunea MNM  se află în comuna Valea Sării din judeţul Vrancea şi are o capacitate de cazare de cinci camere în care se pot caza circa 10 oameni. Preţul unei astfel de camere se ridică la 100 de euro pe noapte.

Pensiunea MNM se află în comuna Valea Sării din judeţul Vrancea şi are o capacitate de cazare de cinci camere în care se pot caza circa 10 oameni. Preţul unei astfel de camere se ridică la 100 de euro pe noapte.

Autor: Miruna Diaconu

07.01.2021, 17:00 599

Reprezentanţii pensiunii vor să aplice pentru programul Electric Up prin care îşi propun să acceseze 100.000 euro pentru instalarea unor panouri fotovoltaice şi a unei staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

Anul 2020 a fost un an atipic pentru operatorii economici din industria tu­rismului, dar pandemia nu i-a speriat pe toţi antreprenorii care doreau să in­ves­tească în acest sector. Astfel, în judeţul Vrancea a fost deschisă o pen­siu­ne de patru margarete la sfârşitul anului 2020, după o investiţie de 360.000 euro.

Antreprenorii au apelat şi la fonduri eu­ropene, astfel că din cei 360.000 de euro, 200.000 au venit de la Uniunea Europeană, res­tul repre­zentând eco­nomiile antre­pre­norilor. „Pensiunea este deschisă, pro­ble­ma este că avem preţuri mai mari faţă de ceea ce se găseşte în zonă. Am vrut să construit ceva diferit de ceea ce exis­tă în zonă. Investiţia a fost mai ma­re decât ne-am plănuit noi iniţial, zona nu este foarte dezvoltată din punct de ve­dere turistic, dar sperăm ca tu­riştii să vină şi să putem promova atât pen­siu­nea, cât şi zona“, spune Ionuţ Bo­tezat, repre­zentantul pen­siunii MNM.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO