Companii

Paravion, agenţia de turism online controlată de GED, va intra în insolvenţă

Paravion, agenţia de turism online controlată de GED,...

Autor: Mirabela Tiron

08.08.2017, 00:08 1301
Agenţia de turism online Paravion, cumpărată în 2010 de fondul spaniol de investiţii GED, acţionar majoritar şi la Happy Tour, va intra în insolvenţă în vederea restructurării activităţii. Practic în 2015 raportau rulaj de 44 de milioane de euro, iar în 2016 au raportat doar comisionul de 2 milioane de euro deşi rulajul a fost de 55 mil euro.

Aceasta este a treia agenţie care anunţă restructu­rarea activităţii, după ce anul trecut piaţa agenţiilor de turism a fost „zdruncitată de insolvenţele Genius Travel şi Mareea Comtur“. „Agenţia de turism online Paravion, prezentă inclusiv în Turcia cu portalul Bavul.com, va intra în restructurare începând cu data de 8 august, după scăderea dramatică a businessului pe piaţa turcă. Se va intra într-un proces de insolvenţă“, spun reprezentanţii Paravion. Pe site-ul Tribunalului Bucureşti nu figurează încă nicio cerere de intrare în insolvenţă. Paravion este primul site de rezervări de bilete de avion online din România, care face parte din grupul Happy Tour.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO