ZF 24

Parteneriat în vremuri de pandemie: Cărtureşti merge cu cărţi în magazinul fanion al Mega Image din Băneasa. Prezenţa cărţilor pe rafturile supermarketurilor Mega Image e o noutate, însă astfel de produse se vindeau deja în hipermarketuri #trebuiesărepornimbusinessul

Parteneriat în vremuri de pandemie: Cărtureşti merge...

Autor: Cristina Roşca

03.05.2020, 21:00 5776

Retailerul de carte Cărtureşti a semnat un parteneriat cu lanţul de supermarketuri Mega Image astfel încât circa 300 de opere să fie vândute în magazinul fanion al olandezo-belgienilor din zona Băneasa.

Reţeaua Cărtureşti, controlată de Nicoleta Iordan şi Şerban Radu, a închis la jumătatea lunii martie toate cele 40 de librării din Bucureşti şi din ţară pe fondul scăderii drastice a vânzărilor în contextul Covid-19 şi al închiderii de malluri unde acestea erau amplasate. Compania a rămas doar cu operaţiunile online.

Pe de altă parte, toate cele aproape 800 de magazine de tip supermarket şi proximitate modernă ale Mega Image sunt încă deschise.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO