Companii

Pasiunea pentru motociclete îi aduce 4.000 de euro lunar

Pasiunea pentru motociclete îi aduce 4.000 de euro lunar

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.08.2013, 13:28 2866

Emilian Pavăl , 28 de ani, un antreprenor din Târgu-Mureş, a pus anul trecut la bătaie 10.000 de euro şi pasiunea pentru motociclete şi şi-a deschis un magazin online şi un punct de lucru în oraşul natal unde comercializează echipamente şi accesorii pentru acest tip de vehicule.

„Consider că pasiunea este o bună motivaţie pentru a dezvolta o afacere solidă“, spune tânărul care este absolvent al unei facultăţi de ştiinţe economice.

După cinci ani în care a lucrat în vânzări, Pavăl s-a hotărât să fie propriul lui şef şi acum încasează circa 4.000 de euro lunar din această afacere, potrivit calculelor ZF pe baza datelor furnizate de antreprenor. În firma Moto E Motion SRL-D Pavăl nu este doar proprietar, ci şi salariat, însă el spune că în perioada următoare ar mai vrea să angajeze o persoană.Toate celelalte activităţi precum IT-ul şi contabilitatea sunt externalizate.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO