Companii

Pastele Antica Corte, Maffei sau Panzani şi-au făcut loc printre servicii telecom şi credite în spaţiul publicitar al televiziunilor

Pastele Antica Corte, Maffei sau Panzani şi-au făcut...

Autor: Bianca Dorobanţu

17.02.2017, 00:05 481
Prime-time-ul celor mai urmărite trei televiziuni locale a fost ocupat luni seara de reclame la medicamente, la alimente şi băuturi, industria telecom, servicii financiare şi la produse electro-IT, conform datelor oferite de Mediafax Monitorizare.

Dintr-un total de 99 de spoturi TV difuzate luni seara în intervalul orar 20.00-21.00, cele mai multe au fost la industria farma şi retail farma (44), urmate de cele la alimente şi băuturi (27).

Dacă săptămâna trecută în topul celor mai difuzate reclame s-a regăsit şi industria cosmetică, pe lângă cele care ocupă în general acest top - farmaceutică şi ali­mentară -, săptămâna aceasta au intrat în prime-time şi reclamele la serviciile telecom şi la produse ale retailerilor electro-IT, după o absenţă de câteva săptămâni.

Ferrero continuă să fie lider ca număr de reclame difuzate în ce priveşte industria alimentară şi a băuturilor, însă la branduri diferite faţă de săptămâna trecută.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO