Companii

Patriciu impanzeste Capitala cu chioscuri si agentii de pariuri

Patriciu impanzeste Capitala cu chioscuri si agentii de pariuri
14.05.2010, 11:27 156

In conditiile in care miliardarul si oamenii desemnati saconduca aceste afaceri refuza sa ofere in prezent informatii,detalii despre procesul de extindere apar din documentele publicatein Monitorul Oficial, cele doua companii inregistrand periodic noipuncte de lucru.

Zonele din sudul si vestul Capitalei (cartierele Militari -Drumul Taberei - Berceni) atrag cele mai multe investitii, inultimele saptamani in aceasta parte a Bucurestiului fiind deschisecel putin zece magazine Mic.ro si patru agentii sportive Bet ArenaCafe. Alte investitii au mai fost realizate in Colentina,Pantelimon sau in zona centrale - bulevardele Corneliu Coposu siNicolae Titulescu, unde au fost deschise agentii de pariurisportive.

Afacerea cu pariuri se extinde in paralel si in afaraBucurestiului, sase agentii fiind deschise in Brasov, DrobetaTurnu-Severin, Targu-Mures, Pitesti, Buzau si Ramnicu Valcea.

"Referitor la informatiile pe care le-ati solicitat in legaturacu lantul de magazine Mic.ro, managementul acestei companii vafurniza printr-o conferinta de presa toate informatiile pe caredoriti a le afla in legatura cu acest subiect. Conferinta va avealoc probabil la sfarsitul lunii mai - inceputul lunii iunie", spunreprezentantii firmei. Dinu Patriciu nu a putut fi contactat panala inchiderea editiei.

Ce se stie despre aceste afaceri

Ambele firme - Mic.ro Retail si Bet Arena Cafe - sunt detinutede vehiculul Mercadia Holland, inregistrat in Amsterdam, la fel cao buna parte a afacerilor controlate de Dinu Patriciu.

In cadrul firmei de pariuri sportive o participatie de 5% estedetinuta de catre Nicolae Ionescu, fost director de vanzari algrupului Rompetrol, si administrator in prezent al celor douafirme.

Cele doua societati sunt inregistrate pe strada Mircea Eliade,la aceeasi adresa cu cea a Fundatiei Dinu Patriciu, in timp ceactivitatea este desfasurata in cladirea de birouri Cubic Centerdin Pipera, controlata tot de fostul proprietar al Rompetrol, prinintermediul fondului Black Sea Global Properties.

Procesul de expansiune este coordonat de Mirel Cionac, fostulbusiness development manager al Sensiblu, cea mai mare retea defarmacii de pe piata, cu peste 200 de unitati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO