Companii

Patru antreprenori investesc 8 mil. euro într-un centru de agrement cu tunel de vânt şi piscină pentru surf la Chitila

Patru antreprenori investesc 8 mil. euro într-un centru...

Autor: Andreea Neferu

29.09.2015, 00:06 6579

Compania specializată în investiţii KEI Development a început construirea unui centru de agrement de 10.000 de metri pătraţi în Chitila, lângă Bucureşti.

Proiectul va fi dezvoltat în urma unei investiţii de circa 8 milioane de euro, se va numi Freelo şi va cuprinde un tunel de vânt aerodinamic (care permite experimentarea senzaţiei de cădere liberă din timpul unui salt cu paraşuta), o piscină cu valuri pentru surf, o piscină semiolimpică, spa, restaurant, boutique hotel, precum şi o zonă de proiecţie video în aer liber.

„Freelo redefineşte aventura urbană şi oferă publicului acces nelimitat la sporturi inedite – indoor skydiving şi surf”, spune Mihai Zamfir, director general şi acţionar al KEI Development.

Centrul de agrement din Chitila ar urma să fie finalizat în primăvara anului viitor. KEI Development este controlată de Mihai Zamfir, Bogdan Boeru, Aurelien Marquet şi Andrei Ion, potrivit informaţiilor furnizate de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO