Companii

Paul Negoiţă, managerul farmaciilor Iris Pharm, reţea de 63 de farmacii: „Nu am mai făcut planuri de extindere deocamdată“

Reţeaua de farmacii Iris Pharm din Buzău a raportat afaceri de 43,4 mil. lei în 2020, o creştere de 19% faţă de anul anterior.

Reţeaua de farmacii Iris Pharm din Buzău a raportat afaceri de 43,4 mil. lei în 2020, o creştere de 19% faţă de anul anterior.

Autor: Georgiana Mihalache

08.02.2022, 18:30 1462

Reţeaua Iris Pharm este unul dintre cele mai extinse businessuri din retailul farmaceutic regional, cu 63 de unităţi în judeţul Buzău.

Lipsa medicamentelor şi a resursei umane sunt principalele provocări pentru businessul Iris Pharm, care numără 63 de farmacii în zona judeţului Buzău, potrivit lui Paul Negoiţă, mana­gerul unităţilor farmaceutice.

„Anul acesta mi-aş dori să avem medicamente pentru că asta este cea mai mare problemă. M-aş bucura dacă am reveni la normalitate şi am merge pe ceea ce tratam în general, nu pe salturi create de diferite vârfuri de pandemie. Nu am mai făcut planuri de extindere deocam­dată, am zis să vedem mai întâi cum stau lucrurile. Cea mai mare problemă este cea legată de personal, dacă ai angajaţi cu probleme de sănătate, se reflectă şi în business, în general“, a spus Paul Negoiţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO