Companii

PayU estimează plăţi online de aproape 500 milioane de lei la ediţia din acest an a Black Friday. Volumul plăţilor va creşte cu 12% faţă de 2020

 PayU estimează plăţi online de aproape 500 milioane...

Autor: Roxana Rosu

09.11.2021, 09:50 94

Procesatorul de plăţi PayU estimează că în ediţia din acest an a Black Friday, care începe pe 12 noiembrie, la nivelul pieţei de e-commerce se vor achiziţiona şi plăti online produse şi servicii în valoare de aproximativ 500 de milioane de lei.

Faţă de 2020, volumul plăţilor va marca o creştere de aproximativ 12%, iar în ceea ce priveşte numărul tranzacţiilor înregistrate în această zi se estimează un plus de 25% faţă de ediţia precedentă.

“Anul trecut, în momentul de vârf, am înregistrat aproape 5.000 de tranzacţii pe minut şi suntem pregătiţi să întâmpinăm şi anul acesta volumul în creştere al tranzacţiilor online. PayU le recomandă cumpărătorilor ca pentru a beneficia de un proces simplu şi rapid de achiziţie, fără a mai fi nevoiţi să completeze datele de pe card la fiecare nouă tranzacţie, să îşi salveze cardul în sistemul PayU. Totodată, prin salvarea cardului, cumpărătorii pot beneficia de rambursarea rapidă a banilor, în 30 de minute de la confirmarea returului”, a adăugat Elena Gheorghe, Country Mangaer PayU România.

Compania estimează că valoarea coşului de cumpărături plătit în rate va fi cu 60% mai mare faţă de valoarea coşului mediu de cumpărături, în timp ce plata cu un singur click va reprezenta aproximativ 65% din tranzacţiile plătite online pentru prima zi de Black Friday, creşterea fiind de 35% faţă de ediţia precedentă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO